“Dahlah Comel,Bijak Pulak Tu”-Netizen Puji Yusuf Iskandar Makin Membesar Semakin Bijak

Rasanyatidak perlu di perkenalkan lagi siapakah si cilik yang bernama Yusuf Iskandar ini. Sejak dia di lahirkan, sangat ramai peminat di seluruh Malaysia telah follow akaun Ig beliau sehinggakan ianya mencecah lebih dari 2 juta. Anak kepada Hairul dan juga Hanis ini di katakan punya tarikan tersendiri kerana dia merupakan seorang bayi yang bijak dan pandai bergaul mesra dengan orang lain.

Hidupnya yang membesar bersama dengan Bujibu membuatkan lagi ramai orang terpaut apatah lagi mereka yang menjadi pencinta kucing. Kemesraan Yusuf dengan Bujibu itu membuatkan ramai yang melihat mereka punya hubungan yang sangat istimewa. Kini Yusuf sudah makin membesar dan sering mendapat tawaran dari pihak tertentu untuk menjadi duta.

Ramai yang memuji Yusuf kerana dia di lihat sebagai seorang anak yang mudah mendengar arahan, suka belajar, tenang dan pandai mendisiplinkan diri. Dari segi pemakanan, Hanis dan suami banyak mendidik Yusuf untuk makan makanan yang baik untuk kesihatannya. Yusuf juga memilih brokoli sebagai makanan kegemarannya.

Video yang menyaksikan Yusuf belajar dengan ibunya ini membuatkan ramai yang memuji betapa bijaknya Yusuf Iskandar. Dia di lihat fokus ketika membuka bukunya dan tetap memberi perhatian untuk setiap soalan yang di ajukan oleh sang ibu.Yusuf ini memang comel kan?Semoga makin membesar sebagai anak yang bijak dan sukses ya!

Clever boy nya Yusuf ????????

A post shared by Media Hiburan (@mediahiburanofficial) on

Sumber : Ig Media Hiburan